Dettusa 2010.08.17. 20:14

Route Planner

Az elmúlt két és fél hétben végre kitaláltam, hogy a szabadlábra helyezésem után melyik nap merre menjek. Mostanra már egészen összeállt a kép, bár még van képlékeny pont az útban, egyedül a repjegyek jelentenek kötöttséget.

Nézzük hát. Szeptember 1-jén hajnalban érek Bostonból New Yorkba az egyik maintenance sráccal. Aznap a Nagy Almában leszünk, és másnap reggel elindulunk a járgányunkért Manhattenből Queens-be. Innen Buffalot irányozzuk be, ahol van már szállásunk, csak nem arra a napra, tehát majd rögtönzünk valamit vagy intézkedünk. Mindenesetre a Niagarához úgy szeretnénk menni, hogy késő délután odaérünk, és az éj leszállta után tiplizni csak el. De mivel minden forgalomfüggő, így majd lesz valahogy. Következő nap elindulunk le Washingtonig, de nem tudom, hogy egy seggel meddig fogjuk bírni, mivel Penszilvániában olyan sok minden nincs, csak visz az út. Washington kb. fél nap, aztán irány Baltimore, ahol a séfbácsi lakik a két fiával, és szívesen viszontlát minket. Innen 5-én továbbállunk, és Philadelphián keresztül visszacsorgunk New Yorkba, ahol két napot még elleszünk együtt, csak-csak találunk programot. Aztán a srác 7-én este hazamegy, én meg találkozom a tábori Terror Crew különvált tagjaival. De 10-e körül ők is hazaröpködnek. Így lett a következő fix dátumom szeptember 11-e (a legjobb). Reggel repülök La Guardiarol Los Angelesbe AirTrannel. Az Angyalok városában egyedül leszek, ez így jött ki, de majd lehet, hogy ha lesz türelmem, teszek pár kört CouchSurfingen, hogy találjak egy jó fej idegenvezetőt. Los Angelesből US Airways-szel átrepülök Las Vegasba 13-án este (a következő legjobb dátum). Itt a reptéren találkozom egy másik magyar sráccal egy másik táborból, és onnantól vele leszek, haza is ugyanazzal a géppel megyünk majd (és tök véletlenül találtunk egymásra). Először a Gambling City-t hódítjuk meg, aztán teszünk a Grand Canyonban egy kört, vagyis egy kis részén. Utána vissza Vegas, és egy újabb autó beszerzése után megirányozzuk San Fransiscot 16-án. Itt is elütjük az időt a felfedezőtúráinkkal, és 19-én kora este visszaindulunk az Alaska Airlines-szal a JFK-re New Yorkba, ahova hajnalban érünk az időzónák átugrása miatt. Szóval, amit megkapok egyik irányban, azt most elveszik a visszaúton. Azt nem tudom, hogy 20-án kimegyünk-e még a városba, vagy félkómásan a reptéren ücsörgünk-e, mert a JFK eléggé kint van a városból. Aztán este 8 előtt valamivel elhagyjuk az államokat a SwissAir-rel. Hajnalban érünk Genfbe (a Geneve - Genova páros sokakat átvágott már). Itt is lesz vagy 6 óránk a ferihegyi járatig, így ha érzek magamban némi erőt, akkor kinézek a városba. Mert mégiscsak más Genf központjában aludni egy padon, mint a reptéren. És végül szeptember 21-én délután 4 fele (magyar) földet érek, és lezárul a tengerentúli kalandom. De egy időre csak, remélhetőleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://dettusa.blog.hu/api/trackback/id/tr722228798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása